XL Kerstpakket

Het krijgen én geven van een kerstpakket, is al een feestje op zich. Maar onderstaande pakketten geven nog nét dat beetje extra. Deze royale pakketten staan garant voor absolute blijk van waardering en enthousiaste reacties.


Kerstpakket voor werknemers en relaties

Bent u op zoek naar een fantastisch kerstpakket dat u kunt overhandigen aan uw werknemers en/of relaties? Dan bent u bij ons aan op de goede plek. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en ontwerpen van gepersonaliseerde kerstpakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe XL Kerstpakket? Dit pakket geeft nét dat beetje extra. U laat hiermee ongetwijfeld een positieve indruk achter bij uw medewerkers.

Een duurzaam kerstpakket

Wilt u niet alleen uw relaties en werknemers verrassen met een XL Kerstpakket maar ook het goede doel steunen? Kiest u dan voor een duurzaam kerstpakket. Dankzij uw bijdrage ondersteunt u ook de mensen die het minder hebben als u. Bovendien kiest u hiermee voor een XL Kerstpakket met producten die tegen een eerlijke prijs zijn geproduceerd. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide assortiment fair trade kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie.

Waarom u bestelt in onze webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van luxe en grote kerstpakketten. U kiest voor merken van een uitstekende kwaliteit. Bovendien profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie, extra korting en bent u verzekerd van een stipte levering. Heeft u vragen over een gepersonaliseerd kerstpakket? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Wij staan u graag te woord.

December pakketten

December, de maand vol gezelligheid met vrienden en familie. Laat waardering blijken en verras uw medewerkers en zakenrelaties met een prachtig kerstpakket. Een kerstpakket is de allerleukste manier om uw personeel te bedanken voor het afgelopen jaar. Heeft u geen idee wat u zou willen geven of wat goed in de smaak zal vallen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt ons bijvoorbeeld alleen een thema of een kleur doorgeven en wij doen de rest! Wilt u een kerstpakket geheel gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf? Geen enkel probleem! Wij komen met een creatief en geheel vrijblijvend ontwerp, waarin u alles zelf kunt bepalen en wijzigen. Neem snel contact op voor meer informatie.